Antonia Sponsort Erik Aalbers
 
 
Antonia Advocaten is sinds 1 mei 2011 al weer drie jaar actief in Deventer. Dit willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Onderdeel van de activiteiten rondom dit jubleum is de sponsoring van een van de deelnemers aan Alpe d'huzes, Erik Aalbers. Alpe d'HuZes is een wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband minimaal zes maal op één dag de Alpe d'Huez beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding.
 
Voor meer informatie: 
 
Op 9 juni 2011 fietsen we voor de 20 miljoen!
De eerste editie van de actie in 2006 zorgde al voor een opbrengst van ruim 370.000 euro. In 2007 fietsten we meer dan 1 miljoen euro bij elkaar. In 2008 werd het recordbedrag van ruim 3,6 miljoen euro opgehaald en in 2009 bijna 6 miljoen. Maar liefst 12,1 miljoen was het eindbedrag in 2010.
 
De Stichting Alpe d'HuZes hanteert een strikt anti-strijkstokbeleid: alle giften gaan voor 100% naar ons onderzoeksfonds. Afgelopen jaren werd met dit geld het onderzoeks- en revalidatieprogramma A-CaRe gestart, waarmee kankerpatiënten beter en sneller kunnen herstellen. Een belangrijk en uniek onderzoek dat revalidatie voor alle kankerpatiënten binnen handbereik moet brengen.
 
 
© copyright 2019 Antonia Advocatuur & Mediation | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Sitemap | Colofon
webontwikkeling door Raket
Antonia Advocaat Deventer is specialist op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht en het daaraan verwante socialezekerheidsrecht.
#google_analytics#