Antonia Advocaten en Mediators in Deventer is gespecialiseerd in een aantal rechtsgebieden waarop deskundig en voortvarend voor u opgetreden kan worden. Een van de speerpunten in de aanpak van Antonia is het goed samen laten gaan van een professionele werkwijze met de belangen van u of uw organisatie, zonder daarbij het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen. Deze transparante werkwijze maakt dat cliënten, zowel bedrijven als particulieren, graag met ons samenwerken.

Antonia is in 2008 opgericht door mr. Marion Bökkerink-de Koning, specialist in arbeids- en ambtenarenrecht. Voordat zij koos voor zelfstandigheid deed zij jaren ervaring op bij grote(re) advocatenkantoren.

Meer informatie over de verschillende rechtsgebieden en mediation, en hoe Antonia u daarin kan bijstaan, leest u door op onderstaande linken te klikken:

arbeidsrecht
ondernemingsrecht voor het MKB
mediation
 
Qua professionaliteit, deskundigheid en betrokkenheid heeft Antonia alles in huis om u juridisch optimaal bij te staan. Kortom: uw zaak is bij ons in goede handen.
© copyright 2019 Antonia Advocatuur & Mediation | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Sitemap | Colofon
webontwikkeling door Raket
Antonia Advocaat Deventer is specialist op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht en het daaraan verwante socialezekerheidsrecht.
#google_analytics#