Marion Bökkerink - De Koning

Marion Bökkerink - de Koning (1972) is advocaat sinds 2001. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan bij advocatenkantoren in Utrecht en Amsterdam startte zij op 1 mei 2008 Antonia Advocaten & Mediators.
 
Haar specialisme is arbeidsrecht in de breedste zin van het woord: ontslagrecht (individueel en collectief), het adequaat voeren van personeelsdossiers (o.a. jaarlijkse functioneringsgesprekken), begeleiding van reorganisaties, medezeggenschapsrecht, werkgeversaansprakelijkheid, ontslag van statutair bestuurders, overgang van onderneming, bijzondere bedingen (bijvoorbeeld concurrentiebeding), ambtenarenrecht en sociaal verzekeringsrecht. Daarnaast bestaat haar werk uit het opstellen van en adviseren over arbeidsovereenkomsten en andere arbeidsrechtelijke regelingen.
 
Marion geeft regelmatig seminars over actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen. 
 
Marion volgde met succes de postdoctorale opleiding Grotius Arbeidsrecht en de postdoctorale opleiding tot mediator. Marion is MfN-register-mediator (www.mfnregister.nl). Daarnaast beheerst zij NMG (Nederlands met Gebaren) voor doven en slechthorenden.
 
Marion heeft bewust gekozen voor een kleinschalig kantoor, met een hoge mate van specialisatie. Dat maakt Antonia flexibel, snel, goed bereikbaar en kordaat, tegen redelijke tarieven.
 
 
Specialisatie
 
Arbeidsrecht en ambtenarenrecht
Ondernemingsrecht MKB
Mediation
 

Opleidingen

1992 -  1999   Universiteit Utrecht, Rechtsgeleerdheid
1999 -  2001   OSR juridische opleiding, Bureau Rechtshulp
2001 -  2004   Beroepsopleiding advocatuur, NOVA
2004 -  heden Cursussen en opleidingsdagen in het kader van de
Permanente Opleiding Advocatuur
2006 - 2007    Postacademisch specialisatieopleiding arbeidsrecht, 
Grotius Academie
2012                 MfN opleiding Medation, WEL-COM


Aangesloten bij

Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA)
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Ressort Arnhem (VAARA)
 
Nevenfuncties
 
Lid van de Raad van Toezicht van Stichting Koppel te Epe
Lid van de MR van Jenaplanschool 't Hoge Land te Epe 
 
Overig
 
Beheerst NmG (Nederlands met Gebaren)


"Als advocaat vind ik het belangrijk dat mijn cliënten hun zaak met een gerust hart bij mij achter laten, omdat ze weten dat hun zaak in goede handen is. Specialistische kennis van zaken, deskundigheid en jarenlange ervaring zijn daarbij belangrijke factoren. Even belangrijk vind ik het dat cliënten het gevoel hebben dat er goed naar hen wordt geluisterd en dat hun zaak met persoonlijke aandacht en betrokkenheid wordt behandeld. Een goede samenwerking tussen mijn cliënt en mij is daarbij onmisbaar."

Advocaat en mediator
Antonia Advocaat Deventer is specialist op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht en het daaraan verwante socialezekerheidsrecht.

Antonia Advocatuur en Mediation

Pontsteeg 22
7411 KR Deventer
0570 61 91 55
info@antonia-advocaten.nl
 

Rechtsgebieden

» arbeidsrecht
» ondernemingsrecht MKB
 

Diensten

» ondernemersservice
» mediation
 
© copyright 2019 Antonia Advocatuur & Mediation | webontwikkeling door Raket | Privacystatement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Kantoorklachtenregeling | Kantoorhandboek | Colofon
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer