Tarieven

Ons uurtarief wordt bepaald door factoren als het belang, de aard en de spoedeisendheid van de zaak en de mate waarin specialistische kennis vereist is. Dat alles tegen de achtergrond van de financiële situatie van de cliënt.
 
Het kostenaspect komt bij iedere zaak al meteen tijdens het intakegesprek aan bod. De afspraken die wij op dat punt dan met u overeenkomen vindt u vervolgens terug op het ondertekende intakeformulier dat u direct van ons meekrijgt: optimale duidelijkheid  over de financiële afspraken.
 
Wij factureren periodiek, bij onze declaratie zit indien van toepassing ook altijd een urenoverzicht.
 

Gefinancierde ‘pro deo’ rechtshulp

Of u in aanmerking komt voor door de overheid gefinancierde rechtshulp hangt af van uw inkomen en vermogen. Komt u in aanmerking voor een zogeheten toevoeging, dan betekent dit dat u slechts een vastgestelde eigen bijdrage, aangevuld met wat aanvullende kosten (verschotten), hoeft te betalen. Uw aanvraag voor gefinancierde rechtshulp wordt door ons verzorgd.
 
Voor meer informatie over onder andere de gestelde inkomensgrenzen en de hoogte van de eigen bijdrage, kunt u terecht bij de Raad voor rechtsbijstand.

 

Verschotten

Verschotten is een verzamelnaam voor alle kosten die niet zijn verwerkt in onze tarieven of die niet gedekt worden door uw gefinancierde ‘pro deo’ rechtshulp, maar toch aan u worden doorberekend. Denkt u bijvoorbeeld aan griffiekosten, aan kosten van het opvragen van uittreksels en koerierskosten.
 

Rechtsbijstandverzekering

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Dan kan het zijn dat u (zij het vaak onder bepaalde voorwaarden) uw eigen advocaat mag kiezen. In dat geval verzoeken wij u vriendelijk om de polisvoorwaarden van uw rechtsbijstandsverzekering mee te nemen naar het intakegesprek. Dan kunnen wij samen met u meteen kijken of en zo ja in welke mate en onder welke voorwaarden juridische ondersteuning door uw verzekering wordt vergoed.
Antonia Advocaat Deventer is specialist op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht en het daaraan verwante socialezekerheidsrecht.

Antonia Advocatuur en Mediation

Pontsteeg 22
7411 KR Deventer
0570 61 91 55
info@antonia-advocaten.nl
 

Rechtsgebieden

» arbeidsrecht
» ondernemingsrecht MKB
 

Diensten

» ondernemersservice
» mediation
 
© copyright 2019 Antonia Advocatuur & Mediation | webontwikkeling door Raket | Privacystatement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Kantoorklachtenregeling | Kantoorhandboek | Sitemap | Colofon
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer